Offerte

Voor alle projecten die u graag gerealiseerd zou willen zien, kunt u ons vragen naar een vrijblijvende offerte. We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te noteren. Daarna ontvangt u een duidelijke offerte waarin ook de stelposten van loodgieterswerk, elektra, stucwerk in opgenomen zijn. Gisal werkt samen met vakbekwame en ervaren collega zzp’ers die net zoals Gisal ook staan voor kwaliteit.

U ontvangt dus één offerte met één projectprijs.

Gisal houdt de regie zodat u maar met één partij te maken heeft. Bij elke offerte ontvangt u ook altijd onze Algemene Voorwaarden.

Indien u akkoord gaat met offerte, ondertekent u deze voor akkoord. In de offerte wordt duidelijk omschreven wat de werkzaamheden zijn en ook wat niet binnen de offerte valt. Tevens zal er, indien mogelijk, een startdatum genoemd worden wanneer de werkzaamheden aanvangen. Uiteraard bepalen we de startdatum in overleg met u.

We streven ernaar ons werk snel en kwalitatief goed af te leveren!

Wilt u graag weten hoe voorgaande klanten ons beoordelen? Klikt u dan voor de reviews van Werkspot.nl en Marktplaats.nl.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen op de homepage (heeft onze voorkeur) of per e-mail contact met ons opnemen.

Wij rekenen nooit voorrijkosten bij een opname voor een offerte. Uiteraard mag u ook bellen naar 06-24950819 en de voicemail inspreken.
Overdags zijn wij bij klanten aan het werk en kunt u uw bericht inspreken. Wij bellen u z.s.m. terug om een afspraak te maken.

Facebookmail